Vijverwinkel Breda. Uw vijverwinkel.

Uw afstand tot onze vijverwinkel in kilometers inzichtelijk gemaakt.

vijver-winkel in de buurt 3

Welkom op vijverwinkelbreda.nl


Vijverwinkel Breda.nl is een onderdeel van Daru-Koi vijveradvies, een vijverwinkel gevestigd in Sprundel. Dit is veruit de g
oedkoopste vijverwinkel met de laagste verzendkosten van Nederland. Druk op de onderstaande link om gelijk naar onze vernieuwde shop te gaan en bekijk ons aanbod, openingstijden en prijzen.

Ga naar Vijverwinkel Breda.

Omdat u deze site gevonden heeft zult u wellicht niet ver uit de buurt wonen en is een bezoek aan Daru-Koi zeker aan te raden. Vanaf het centrum van Breda tot onze winkel is het slechts 17 Km. Kijk onderaan deze pagina voor onze volledige adres gegevens van Daru-Koi vijverwinkel. Ook wij vinden alles in deze tijd eigenlijk te duur worden en dat telt zeker ook voor onze grote hobby, de vijver. Wij zullen er alles aan doen om de goedkoopste vijverwinkel te blijven in de regio Breda. Daru-Koi vijverwinkel werkt met een "laagste prijs Garantie" dat wil zeggen dat als u ons een aantoonbare lagere prijs kunt geven dan bieden wij het altijd goedkoper aan dan onze concurrenten.

"Wij zijn niet de grootste maar wel de goedkoopste !"Wilt u een nieuwe vijver of koivijver aan gaan leggen of een bestaande vijver gaan verbouwen lees dan eerst even dit artikel .


Hieronder vindt u een categorienlijst. Zo kunt u makkelijk en snel een kijkje nemen in onze assortiment.


... . . . . . . . . .. .

Tot Ziens bij Daru-Koi vijverwinkel,

De koffie staat klaar.


Daru-Koi Vijvermaterialen

Vissenberg 15

4714 AX , te Sprundel (N.B)

Telefoon : 06-46775965

KVK 20139971 / BTW NR. 8192.96.776

Webshop : www.daru-koi.com

E-Mailadres : info@daru-koi.com